fbpx

SERVICII DESIGN DE AMBALAJ

Sau cum o echipă expertă transformă produsele

75% din deciziile de cumparare se bazeaza pe emotie.

Un design de ambalaj bine gandit surpinde emotiile corecte si este unul din instrumentele puternice pentru popularizarea brandului.

Un design de produs emblematic a devenit, în zilele noastre, mai important ca niciodată iar clienții de astăzi aleg produse care atrag atentia si arată bine.


Imaginează-ți ambalajul ca pe o carte de vizită pentru produsul tău.

Este primul lucru pe care îl văd clienții și, deseori, este factorul care îi determină să aleagă produsul tău în locul altora. Un design de ambalaj atrăgător poate crea o primă impresie puternică și pozitivă. Acest lucru este un factor foarte important în procesul de luare a deciziei de cumpărare. 
Creatie si concept Design de ambalaj pentru mancare premium pentru caini, lucrare GraphicArtDesign
 

IMPORTANTA DESIGNULUI DE AMBALAJ 

Si de ce sa apelezi la o echipa care stie ce face

Importanta designului de ambalaj in diferentiere - GraphicArtDesign
  • Impact vizual. Cu creșterea comerțului electronic, multe cumpărături sunt făcute online, unde produsele sunt prezentate în imagini. Un design de ambalaj atractiv este esențial pentru a captiva atenția cumpărătorilor atat în mediul virtual cat si la raft
  • Diferențiere de competiție. Pe o piață aglomerată, cu mii de produse similare, designul de ambalaj oferă oportunitatea de a te diferenția de concurență. Un ambalaj bine conceput evidentiază produsul tău și îl face ușor de recunoscut.
  • Incredere asupra calității produsului: Cumpărătorii asociază adesea calitatea produsului cu aspectul lui. Un ambalaj are mai multe roluri si este un adevarat ambasador al brandului.
 

UN DESIGN DE AMBALAJ PERFECT

Ce atribute bifăm în proiectele noastre pentru a obtine un design de ambalaj perfect:

01.
UNICITATE

Cercetăm și dezvoltăm solutii creative eficiente, astfel încât produsul tău să aiba un impact vizual puternic. Cumpărătorul de astăzi alege un produs de pe raft în primul rând bazându-se pe designul ambalajului. Într-o piață plină de produse concurente, ambalajul trebuie să atragă atenția pentru a avea succes. Originalitatea și versatilitatea sunt componente cheie ale unei mărci excelente. 

Creatie si concept design pentru ambalaj premium silicat pentru pisici Natural Tofu, lucrare GraphicArtDesign
02.
BRANDING

Designul de ambalaj este un ambasador tăcut al brandului. Prin forma, culoare, grafica și  elemente vizuale, ambalajul comunica esența produsului si valorile brandului.

Unul dintre cele mai importante roluri ale designului de ambalaj este capacitatea sa de a spune o poveste. Un ambalaj bine conceput nu este doar un recipient, ci o parte integrantă a mesajului brandului. 

Creatie si concept Design de etichete pentru magazin burgeri Burger Hub, lucrare GraphicArtDesign
03.
MESAJ

Designul de ambalaj trebuie să transmită un mesaj clar despre produsul oferit și să se conecteze cu publicul tău țintă. 

Rafturile unui magazin sunt adesea populate cu o mulțime de produse concurente, fiecare cu propriul său ambalaj și mesaj. Într-un astfel de mediu aglomerat, este vital ca ambalajul unui produs să se evidențieze și să transmită mesajul său într-un mod clar și imediat.

Creatie design si etichete brand sosuri Yummy Tummy - Graphic Art Design
 

ARTA DESIGNULUI DE AMBALAJ 

Ce inseamna un design bun

Arta. Ambalajul este mai mult decât  o simplă cutie sau înveliș exterior al produsului; este o formă de artă care joacă un rol crucial în succesul unui produs fiind un element cheie în povestea brandului. Un design de ambalaj bun nu se referă doar la estetică; el transmite o poveste, atrage atenția și comunica identitatea unui brand. Designul de ambalaj are un rol crucial în succesul unui produs pe piață.

Functionalitate. Ambalajul are mai multe roluri si îndeplineaste mai multe funcții esențiale. Într-un mod unic, designul de ambalaj trebuie să atragă atenția cumpărătorilor și să-i încurajeze să cumpere produsul.
Este important ca ambalajul să fie perfect funcțional. Rolul lui este sa protejeze produsul asigurându-i siguranța pe durata transportului și depozitării. 

Atractivitate. Designul de ambalaj trebuie să iasă în evidență atunci când este expus pe rafturile magazinelor. Cu o concurență acerbă este vital ca ambalajul să atragă atenția.
În mijlocul rafturilor pline de produse concurente, ambalajul este cel care determina consumatorul să ridice produsul în mână. Un design atractiv poate face diferența între un produs care se vinde rapid și unul care rămâne neobservat.

Target-are corecta. Designul de ambalaj trebuie să reflecte caracteristicile specifice ale produsului. De exemplu, un ambalaj pentru produse bio ar putea folosi culori naturale și elemente grafice care sugerează sustenabilitatea. În contrast, un produs de lux ar putea avea un ambalaj sofisticat, cu detalii fine și finisaje de calitate superioară.

Comunicare. Simplitate și claritate - un design bine structurat permite cumpărătorilor să înțeleagă beneficiile produsului fără efort suplimentar. Unele produse pot părea atrăgătoare la prima vedere datorită unui design complex, dar această abordare poate duce la confuzie în rândul consumatorilor.
Un ambalajul bun nu este doar un spectacol vizual, ci și un instrument pentru decizii de cumpărare informate. 

Conexiune. Arta ambalajului constă în abilitatea sa de a crea o conexiune imediată cu consumatorii. Un design inteligent poate transmite calitate, încredere, sustenabilitate sau lux, în funcție de produsul și brandul pe care îl reprezintă. În același timp, ambalajul trebuie să creeze o legătură emoțională cu cumpărătorii.

 

ETAPE - DESIGN DE AMBALAJ 

Cum lucram la Graphic Art Design 

 Gandirea creativa la Graphic Art Design - Etapele designului de ambalaj

Definim obiectivele: Ințeleagem scopul ambalajului, publicul țintă, identitatea brandului și mesajul pe care trebuie să-l transmită. Studiem concurența și tendințele de design. Acest proces ajută la identificarea punctelor tari și slabe ale ambalajelor existente și la dezvoltarea unei strategii de design eficiente.

Brainstorming și concepte: Exploram o varietate de idei și concepte de design, jongland cu forme, grafica și materialele potrivite pentru a transmite mesajul și a atrage atenția. Cream designul grafic, inclusiv logo-ul, grafica și alte elemente vizuale care vor apărea pe ambalaj. Aspectele cum ar fi paleta de culori și fonturile sunt alese cu grijă pentru a transmite corespunzător mesajul dorit.

Prezentare si feedback: După ce sunt conturate conceptele, se realizează mockup-uri de prezentare pentru a vizualiza cum va arăta ambalajul în practică. Acest proces permite ajustarea și îmbunătățirea ideilor.

Pregătirea pentru tipar: Designul final este pregătit pentru tipar, luând în considerare specificațiile tehnice, precum rezoluția imaginilor, profilurile de culoare și spațiile de tăiere. Este un proces foarte important in obtinerea calității la print.

 

CAT COSTA UN DESIGN DE AMBALAJ 

Cat costa creatia grafica la Graphic Art Design 

Costul pentru un proiect de design de ambalaj variaza în funcție de mai mulți factori, cel mai important fiind timpul estimat de lucru.
Pretul de agentie pentru design-ul de ambalaj este de 40 euro pe ora. Putem estima timpul de lucru necesar dupa ce avem brieful de creatie sau dupa o discutie cu clientul. Oferta de pret se calculeaza pe proiect fara costuri ascunse sau aditionale.

 

Design grafica brosura de prezentare dezvoltator imobiliar Argo Property
Identitate vizuala, Logo design brand All Audio
Rebranding Identitate vizuala firma avocatura
Branding-Identitate-vizuala-All-Audio

Am dezvoltat proiecte de branding, design sau marketing online pentru:

 

Vezi materialele de promovare vizuala create pentru Dertour Romania
Vezi materialele de promovare vizuala create pentru Enterprise Romania
Vezi materialele de promovare vizuala create pentru Idezio
Vezi materialele de promovare vizuala create pentru Radio Romania
Vezi materialele de promovare vizuala create pentru ARGO
Vezi materialele de promovare vizuala create pentru PayOut
Vezi proiectul de logo design si identitatea vizuala realizate pentru firma Proprietati Finconta
Vezi identitatea vizuala si materialele de promovare vizuala create pentruSplash Academy
Vezi identitatea vizuala si materialele de promovare vizuala create pentruafter school Accacia Village
Vezi materialele de promovare vizuala create pentru Comunitatea Rusilor Lipoveni Romania
Vezi materialele de promovare vizuala create pentru  firma avocatura Elva Group
Vezi materialele de promovare vizuala create pentru Iberia
Vezi materialele de promovare vizuala creatie Zona Studio
Vezi materialele de identitate vizuala create pentru Century21
Vezi strategia de marketing implementata pentru  WebAdviser
Logo brand dezvoltator imobiliare Premium House
Vezi materialele de promovare lucrate pentru PCBIT
Vezi materialele de promovare vizuala create pentru Iwed
Logo brand magazin bijuterii online Butoni de camasa
Logo brand Asociatie Psihologie Insight
Vezi logo design si identitatea vizuala realizate pentru aranjamente florale Petale de Vis
Logo brand agentie turism Reveria Travel
Logo brand agentie turism Portvoiage
Vezi materialele de promovare lucrate pentru agentia de turism ViaEuropa
Vezi proiectul de logo design si identitatea vizuala realizate pentru magazin online bijuterii Xelindra
Logo brand materiale de constructii Baumix
Logo brand echipamente agricole Ahis
Logo brand incaltaminte Batta
Logo brand producator mezeluri MEDA
Logo brand prajituri ACCASA
Logo brand agentie turism Alltur
Logo brand magazin online cadouri Cadouri Sarbatori
Logo brand magazin ciorapi Sibiana
Logo brand magazin online cosmetice DLux
Logo brand magazin online cadouri Perfect Day
Logo brand magazin online materiale constructii Gall Construct
Logo brand cabinet otalmologic Dr.Muresan
Logo brand logistica Dineda
Vezi logo design si identitatea vizuala realizate pentru ISOP
Vezi logo design si identitatea vizuala realizate pentru  Finex
Logo brand imobiliare Charme-Residence
Logo brand inchirieri masini Rentlimo
Logo brand investitii ICE
Logo brand IT hosting Safegrid
Logo brand materiale constructii Roofi Matcon
Logo brand reapratii auto Carglass
Logo brand echipamente pneumatice Propneumatic
Vezi logo design si identitatea vizuala realizate pentru firma Fabrica-bannere
Logo brand energie ELSID
Vezi logo design si identitatea vizuala realizate pentru firma Allaudio
Logo brand salon infrumusetare Heaven Beauty
Logo brand rent-a-car Eurolines
Logo brand energie IPIP
Logo brand salon infrumusetare la domiciliu Beauty New Concept
Logo brand restaurant mediteraneean Asteria
Vezi logo design si identitatea vizuala realizate pentru restaurant Aquazure
Logo brand IT software Vauban
Logo brand rent-a-car Touring
Logo brand automotive Kromberg and Schubert
Top