fbpx

SERVICII DESIGN GRAFIC SI MACHETARE

Design unic, machetare perfecta, printare de calitate

Designul grafic.

Echipa noastră de seniori designeri aduce o viziune proaspătă și o abordare creativă la fiecare proiect. Indiferent că esti în căutarea unor servicii de design grafic pentru materiale de brand, design de ambalaj, design publicitar sau web design suntem aici pentru a oferi soluții vizuale inovatoare. 

Machetare grafica.

Serviciile de design grafic profesionist implica o cunoaștere riguroasă a regulilor de DTP pentru proiecte precum cataloage, reviste, broșuri. O aliniere perfectă, dimensiuni precise, spațieri uniforme și o formatare corectă a textului sunt doar câteva dintre aspectele pe care le gestionăm cu atenție și precizie. 

Printare.

Fie că este vorba despre printare offset, digitală sau serigrafie, adaptăm machetarea pentru a se potrivi optim cu caracteristicile tehnice ale fiecărui proces. Oferim servicii interne de printare si consultanta clientilor nostri in tot demersul tipografic.
Creatie grafica si machetare carti de vizita Palatul Stirbey - GraphicArtDesign

CE ESTE DESIGNUL GRAFIC PUBLICITAR

Principalele elementele vizuale care comunica unicitatea brandului

În universul marketingului și al construirii identitatii vizuale, materialele de branding reprezintă pânza pe care se desenează povestea unei companii.
Aceste instrumente nu sunt doar simple suporturi fizice, ci ambasadori ai imaginii corporative, purtând amprenta designului bine realizat.
Printre cele mai des utilizate materiale publicitare de brand se numără:

01.
CARTEA DE VIZITĂ

 
În lumea afacerilor, imaginea conteaza. Un design grafic atragator si o machetare impecabila, insotite de o printare de calitate cu sau fara finisaje de lux, vorbește despre profesionalismul și atenția la detalii pe care le aduci în domeniul tău de activitate.

Citeste mai mult

Creatie, machetare si print emboss carti de vizita Safegrid

 

 
Creatie si concept design brosura de prezentare PayOut
02.
BROȘURI ȘI CATALOAGE

 
Designul grafic si machetarea pentru o broșura sau un catalog cu sute de pagini nu sunt doar sarcini tehnice, ci o artă care implică o gestionare atentă a spațiului, structurării informației și menținerii unui flux coerent. Expertiza tehnica, insotita de înțelegerea profundă a strategiei de comunicare, ne ghideaza in abordarea cu succes a acestor proiecte complexe .

Citeste mai mult  

 

 
03.
MAPE PERSONALIZATE

Mapele corporative reprezintă un vehicul esențial pentru documente și materiale de prezentare, oferind nu doar organizare, ci și un spațiu generos pentru exprimarea creativității în design.

În crearea mapei corporative personalizate, designul grafic devine un instrument esențial pentru a comunica cu impact identitatea și profesionalismul unei companii. 

Citeste mai mult

 

Creatie machetare mapa personalizata firma avocatura ISOP

 

 
Creatie grafica flyer atipic firma de evenimente-Iwed
04.
Meniuri, flyere, volante

 
Meniurile restaurantelor, foile cu antet si volantele reprezintă alte instrumente esențiale în arsenalul de marketing al unei afaceri, având capacitatea de a influența clienții într-un mod unic și memorabil. În centrul acestei experiențe se află designul grafic, elementul cheie care transformă informația într-o poveste vizuală captivantă.

Citeste mai mult  

 

 
05.
Design grafic indoor

 

  • Afișe și Bannere Indoor: Afișele și bannerele indoor sunt la fel de importante pentru a crea impact în spațiile comerciale, expoziții sau evenimente. Creativitatea în utilizarea spațiului, a culorilor și a elementelor grafice poate transforma aceste materiale în adevărate atracții vizuale.
  • Roll-up-uri și Pop-up-uri: Utilizate frecvent roll-up-urile și pop-up-urile sunt instrumente versatile pentru a prezenta informații sau produse. Un design grafic bine elaborat nu doar adaugă profesionalism, ci și maximizează impactul într-un spațiu limitat.
Concept grafic si machetare-roll up / mesh indoor firma IT Vouban

 

 
Creatie grafica autocolant outdoor vitrina Dertor
06.
Design grafic outoor

 
Panourile publicitare outdoor sunt fațadele vizuale ale unui brand în spațiile urbane. Designul lor trebuie să fie captivant, ușor de înțeles și să transmită mesajul dorit în timpul tranzitului. Culoarea, tipografia, și imaginile aici sunt esențiale pentru a captura atenția rapidă a trecătorilor și șoferilor. Materialele de grafica outdoor joacă un rol crucial în construirea notorietății brandului și în creșterea impactului în mediul urban și comercial.

Citeste mai mult  

 

 

CE INSEAMNA UN DESIGN GRAFIC DE CALITATE 

Sau cum maximizam noi impactul vizual prin design grafic profesionist

foile cu antet si volantele reprezintă alte instrumente esențiale în arsenalul de marketing al unei afaceri, având capacitatea de a influența clienții într-un mod unic și memorabil. 

Culorile alese strategic. Alegerea culorilor poate influența puternic percepția și emoțiile observatorului. Culorile pot atrage atenția, pot comunica emoții și pot diferenția un brand. Un design grafic cu o paletă cromatică bine aleasă poate crea un impact vizual puternic și memorabil.

Imagini și grafica de calitate. IImaginile și grafica de calitate superioară au un impact imediat asupra observatorului. Un design grafic care integrează imagini clare, relevante și de înaltă rezoluție contribuie la creșterea atractivității materialelor.  

Fonturile corecte. Fonturile bine alease pot adăuga un element distinctiv și poate face textul mai ușor de citit. O variație inteligentă în dimensiunea fontului, culoare și stil poate crea un impact vizual interesant.

Structura și layout-ul corect. Modul în care informațiile sunt structurate și prezentate în layout influențează modul în care sunt percepute. Un design grafic organizat vizual, faciliteaza o experiență coerentă și plăcută.

Originalitate și creativitate. Originalitatea și creativitatea în designul grafic pot adăuga o notă distinctivă și memorabilă. Elementele grafice inovatoare și conceptele creative pot face ca materialele să iasă în evidență și să rămână în memoria publicului.

Coerenta de brand. Consistența în designul grafic este esențială pentru un impact vizual puternic. Păstrarea unui aspect și a unei simbolistici constante în toate materialele de brand consolidează recunoașterea brandului.

 

ETAPE CREARII UNUI DESIGN GRAFIC

Cum lucram la Graphic Art Design 

 Gandirea creativa la Graphic Art Design - Etapele designului de ambalaj

Definim obiectivele: Ințeleagem scopul designului, publicul țintă, brand ul și mesajul pe care trebuie să-l transmită. Discutam cu clientul despre ceea ce doreste sa obtina.  

Brainstorming și concepte: Cream 3 concepte diferite de design grafic. Alegem cu grija paleta de culori și fonturile si respectam, acolo unde este cazul, manualul de identitate existent. 

Prezentare si feedback: Prezentam conceptele pe mockup-uri reprezentative. In acest fel clientul isi poate imagina cum va arata fiecare concept de catalog, flyer, poster sau roll up in realitate. Acum ajustam și îmbunătăm ideile.

Pregătirea pentru tipar: Designul final este pregătit pentru tipar, luând în considerare specificațiile tehnice, precum rezoluția imaginilor, profilurile de culoare și spațiile de tăiere. 

 

 

CAT COSTA UN PROIECT DE DESIGN GRAFIC

Cat costa creatia grafica la Graphic Art Design 

Deseori auzim aceasta intrebare: cat costa un catalog, care este pretul servciului de design pentru o brosura, un fleyr sau o mapa de prezentare? Costul pentru un proiect de design grafic de brand variaza în funcție de mai mulți factori, cel mai important fiind timpul estimat de lucru.
Pretul de agentie pentru design-ul grafic este de 40 euro pe ora. Putem estima timpul de lucru necesar dupa ce avem brieful de creatie sau dupa o discutie cu clientul. Oferta de pret se calculeaza pe proiect fara costuri ascunse sau aditionale.

 

Design grafica brosura de prezentare dezvoltator imobiliar Argo Property
Identitate vizuala, Logo design brand All Audio
Rebranding Identitate vizuala firma avocatura
Branding-Identitate-vizuala-All-Audio

Am dezvoltat proiecte de branding, design sau marketing online pentru:

 

Vezi materialele de promovare vizuala create pentru Dertour Romania
Vezi materialele de promovare vizuala create pentru Enterprise Romania
Vezi materialele de promovare vizuala create pentru Idezio
Vezi materialele de promovare vizuala create pentru Radio Romania
Vezi materialele de promovare vizuala create pentru ARGO
Vezi materialele de promovare vizuala create pentru PayOut
Vezi proiectul de logo design si identitatea vizuala realizate pentru firma Proprietati Finconta
Vezi identitatea vizuala si materialele de promovare vizuala create pentruSplash Academy
Vezi identitatea vizuala si materialele de promovare vizuala create pentruafter school Accacia Village
Vezi materialele de promovare vizuala create pentru Comunitatea Rusilor Lipoveni Romania
Vezi materialele de promovare vizuala create pentru  firma avocatura Elva Group
Vezi materialele de promovare vizuala create pentru Iberia
Vezi materialele de promovare vizuala creatie Zona Studio
Vezi materialele de identitate vizuala create pentru Century21
Vezi strategia de marketing implementata pentru  WebAdviser
Logo brand dezvoltator imobiliare Premium House
Vezi materialele de promovare lucrate pentru PCBIT
Vezi materialele de promovare vizuala create pentru Iwed
Logo brand magazin bijuterii online Butoni de camasa
Logo brand Asociatie Psihologie Insight
Vezi logo design si identitatea vizuala realizate pentru aranjamente florale Petale de Vis
Logo brand agentie turism Reveria Travel
Logo brand agentie turism Portvoiage
Vezi materialele de promovare lucrate pentru agentia de turism ViaEuropa
Vezi proiectul de logo design si identitatea vizuala realizate pentru magazin online bijuterii Xelindra
Logo brand materiale de constructii Baumix
Logo brand echipamente agricole Ahis
Logo brand incaltaminte Batta
Logo brand producator mezeluri MEDA
Logo brand prajituri ACCASA
Logo brand agentie turism Alltur
Logo brand magazin online cadouri Cadouri Sarbatori
Logo brand magazin ciorapi Sibiana
Logo brand magazin online cosmetice DLux
Logo brand magazin online cadouri Perfect Day
Logo brand magazin online materiale constructii Gall Construct
Logo brand cabinet otalmologic Dr.Muresan
Logo brand logistica Dineda
Vezi logo design si identitatea vizuala realizate pentru ISOP
Vezi logo design si identitatea vizuala realizate pentru  Finex
Logo brand imobiliare Charme-Residence
Logo brand inchirieri masini Rentlimo
Logo brand investitii ICE
Logo brand IT hosting Safegrid
Logo brand materiale constructii Roofi Matcon
Logo brand reapratii auto Carglass
Logo brand echipamente pneumatice Propneumatic
Vezi logo design si identitatea vizuala realizate pentru firma Fabrica-bannere
Logo brand energie ELSID
Vezi logo design si identitatea vizuala realizate pentru firma Allaudio
Logo brand salon infrumusetare Heaven Beauty
Logo brand rent-a-car Eurolines
Logo brand energie IPIP
Logo brand salon infrumusetare la domiciliu Beauty New Concept
Logo brand restaurant mediteraneean Asteria
Vezi logo design si identitatea vizuala realizate pentru restaurant Aquazure
Logo brand IT software Vauban
Logo brand rent-a-car Touring
Logo brand automotive Kromberg and Schubert
Top