Servicii de Branding - Strategie si comunicare de brand
51089
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51089,select-core-1.2.3,brick-theme-ver-3.4,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_enabled,vertical_menu_left,vertical_menu_width_290,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

SERVICII DE BRANDING

Analiza. Strategie. Design emblematic.

Oferim servicii de branding și identitate de brand complete pentru a construi si consolida identitatea afacerii tale. Folosim tot ceea ce stim, pentru a construi branduri memorabile si puternice care creaza emotie.

Un brand bun surpinde emotiile corecte si este un instrument puternic in construirea unei afaceri solide.

Brandingul nu se referă doar la crearea unui logo atractiv sau a unei identități vizuale plăcute. Serviciile de branding sunt un proces activ care contribuie la construirea unei legaturi emotionale intre client si brand.

75% din deciziile de cumparare se bazeaza pe emotie.

BRAND sau BRANDING?

Ce este un brand si ce inseamna servicii de branding

Manual de brand firma avocatura - isop
Ce este Brandul (Brand):

Brandul reprezintă imaginea generală a unei companii, produse sau servicii în mintea consumatorilor. Acesta include elemente precum logo-ul, numele, culorile, simbolurile, mesajele și experiența asociată cu afacerea. De cele mai multe ori se face confuzia intre brand si identitate vizuala.

Ce este Brandingul

Brandingul este procesul activ de construire a unui brand. Implica strategia de brand, pozitionarea brandului, vocea brandului si desigur identitatea de brand. O identitate vizuala corecta se poate crea dupa ce avem o strategie de brand stabilita. Designul se integreaza strategiei si nu invers.

SERVICII DE BRANDING OFERITE

Sau ce stim sa facem foarte bine:

BRANDING
STRATEGIE DE BRAND

Analiza concurentei
Definirea Identității Brandului
(misiune, valori, personalitate)
Pozitionarea Brandului
Mesaj si Voce
Manual de Brand.

Creare logo design
Stabilirea gamei cromatice
Fonturi
Elemente si Imagine de brand
Manual de Identitate
Mock-up de prezentare

Grafica si machetare catalog
Design brosura de prezentare
Creatie grafica Postere si Afise
Design Flyer, Pliant
Design materiale indoor si outdoor

Concept design etichete
Creatie grafica etichete sticle
Design grafic ambalaje produse
Machetare pe stanta tipografica si DTP
Mock-up ambalaje

Design site landing page
Design site UI/UX
Site de prezentare
Dezvoltare module site existent
Bannere online
Design template newsletter

OPTIMIZARE SEO

Audit SEO sitei
Analiza SEO concurentai
Realizarea Strategiei SEOi
Otimizare On page / Off pagei
Optimizare arhitectura sitei
Audit Backlink-urI

CU CINE POTI FACE BRANDING

Ce poate face o agentie de branding comparativ cu un freelancer

Colaborarea cu o agenție pentru servicii de branding în comparație cu un freelancer are avantaje distincte, iar alegerea depinde în mare măsură de obiectivele și necesitățile afacerii tale. Multe afaceri la inceput de drum au bugetele limitate. Deși inițial poate părea că a lucra cu un freelancer ar fi o opțiune mai economică, există câteva aspecte de luat în considerare care pot echilibra balanța în favoarea colaborării cu o agenție.

01.
Echipă diversificată

Agenția noastra de branding dispune de o echipă de oameni foarte buni pe ceea ce fac. Asta înseamnă că poți beneficia de experiența și cunoștințele unui grup de profesioniști, fiecare aducând experienta sa în proiect. În comparație, un freelancer poate fi specializat într-un singur domeniu, ceea ce ar putea necesita angajarea mai multor freelanceri pentru a acoperi toate nevoile de marketing.

02.
Resurse avansate

Avem acces la resurse și instrumente avansate care pot aduce valoare adăugată proiectelor si pot optimiza eforturile de marketing. Folosirea tehnologiilor de ultimă generație și baze de date extinse ajută la creșterea eficienței campaniilor de marketing, social media sau strategiilor de SEO dezvoltate.

03.
Managementul Proiectelor

Agenția noastra de branding stie sa gestioneze proiectele complexe și diverse, asigurându-se că totul se desfășoară fără probleme. Dispunem de resursele și procesele necesare pentru a asigura livrarea la timp și în conformitate cu standardele de calitate. Freelancerii, din cauza volumului de muncă, pot avea dificultăți în a oferi aceeași atenție și consistență.

04.
Diversitate în proiecte

Agentia a deservit o gamă largă de clienți din diferite industrii și domenii. Această diversitate a proiectelor ne-a dat o perspectivă unică asupra diferitelor nevoi și provocări ale afacerilor si ne permite să oferim soluții personalizate. Experienta ne ajuta sa identificam ce abordare funcționează cel mai bine pentru afacerea ta, în funcție de obiectivele și publicul tău țintă.

AGENTIA TA DE PUBLICITATE SI BRANDING

Hai sa creăm impreuna un brand de impact care promoveaza, convinge si vinde!

Te invitam sa explorezi portofoliul nostru pentru a vedea puterea de creativitate a echipei noastre.